Trouwfilmpjes of trouwclips

emoties professioneel vastgelegd

Of je ze nou trouwfilmpjes of trouwclips noemt, een trouwfilmpje blijft een superleuk aandenken aan jullie bruiloft. Jullie bruiloft in beeld en geluid, kort, maar krachtig. Geen urenlange doorspoelfilm, maar de hoogtepunten, vlot achter elkaar.

Bekijk hieronder enkele van onze trouwclips.

Trouwfilmpjes dezelfde avond nog vertoont

Onze trouwfilmpjes, ook wel trouwclips genoemd kunnen vaak dezelfde avond nog op jullie trouwfeest vertoond worden. Wat is nu leuker om jullie avondgasten een korte impressie van jullie trouwdag te geven, net voor het feest begint.

Binnen 3-4 minuten kunnen jullie gasten meegenieten van de trouwclip, waarna de DJ of de band direct door kan starten naar de openingsdans of feestmuziek.

Vraag naar de mogelijkheden tijdens ons gezellige kennismakingsgesprek.

Trouwfilmpjes vertonen op jullie bruiloft

Tegenwoordig zijn zelfs opa's en oma's bekend met internet en Youtube. Wij plaatsen onze trouwclips online op Vimeo zodat jullie de trouwclip later makkelijk terug kunnen kijken of kunnen laten zien aan jullie familie (waar ook ter wereld)

Mocht je dit liever niet willen, of dat jullie de video niet openbaar vindbaar willen maken, het kan allemaal, en laat het ons gerust weten.

Uiteraard ontvangen jullie de clip ook op jullie USB stick (als deze bij jullie reportage inbegrepen is)

Vindt je onze trouwfilmpjes leuk?

Controleer dan snel of wij nog beschikbaar zijn op jullie bruiloft. Vul het onderstaande formulier in en wij laten z.s.m. weten of het nog mogelijk is.

15 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This