Luxe Trouwalbums

"Het moet een trouwalbum zijn waar jullie trots op zijn."

 

Luxe Trouwalbums

Tijdloos design / Unieke uitstraling / handgebonden

De mooiste foto's uit de dag der liefde verdienen de mooiste plek - jullie Luxe Trouwalbum.
Jullie trouwdag is vastgelegd, met een grote glimlach zitten jullie samen naar jullie schitterende trouwfoto's te kijken - wow, wat was het toch een fantastische dag!
En nu?
Nu is het tijd om alle glitter en glammor te verzamelen in jullie Luxe Trouwalbum. De foto's in jullie trouwalbum worden belicht op hoogwaardige fotopapier (geen drukwerk zoals bij vele leveranciers) en met de hand gebonden. De albums zijn met de hand gebonden volgens een lay-flat technique. Dit houd in dat de pagina's naadloos van links naar rechts overlopen, zonder een streep in het midden.

 

Mooi, stijlvol en vooral eenvoudige design.

Jullie trouwreportage bij ons is altijd inclusief een Luxe trouwalbum 25x25 cm. Indien gewenst kunnen jullie jullie 25x25 cm. album upgraden naar 30x30 cm. of naar 30x40 cm.
Een standaard album bestaat uit 12 spreads (24 pagina's) maar kan zeker uitgebreid worden naar 30 pagina's en meer.

 

Ouder albums, een schitterend cadeau met veel emotionele waarde.

Ouderalbums zijn exacte kopieen van het hoofdalbum maar dan in de kleinere maat (20x20cm).

De reactie van de ouders, als ze zo'n prachige cadeau krijgen, is onbeschrijvelijk. Vergeten jullie niet om jullie ouders te bedanken voor alles wat ze voor jullie gedaan hebben?

 

5 + 11 =

Bruiloft Fotograaf White Dreams

Bruiloft Fotograaf White Dreams is een duo van twee trouwfotografen die graag jullie trouwdag vastleggen. Of het nou d.m.v. fotografie of film is.

© 2016 White Dreams.

Pin It on Pinterest

Share This