Love Shoot

De beste manier om de liefde te vieren, kennis te maken met jullie trouwfotograaf en jullie huwelijk aan te kondigen aan jullie familie en vrienden!

Love Shoot

Love Shoot
Een loveshoot, wat houdt dat in?
Net als een trouwfilm, is een loveshoot (ook wel een pre-weddingshoot of verlovingsshoot genoemd) een fenomeen dat is over komen waaien uit de VS en betekent dat wij superleuke foto's gaan maken nog voordat jullie gaan trouwen.

Verlovingsfoto's, moet dat?

Natuurlijk zijn verlovingsfoto's niet verplicht. Maar ...
Een verlovingsfotoshoot is niet alleen bedoeld om jullie trouwfotograaf beter leren kennen, maar zo kunnen jullie alvast voor de camera wennen en samen plezier beleven met een mooi eind resultaat - jullie toffe verlovingsfoto's.

Wat kunnen wij met onze verlovingsfoto's?

Van alles!
- trouwkaarten met een persoonlijke touch
- het stijlen van jullie bruiloft
- het maken van een persoonlijke website
- gastenboek
- een superleuke slideshow voor op jullie bruiloftsreceptie
- gepersonaliseerde bedankjes

Ook leuk!
Video Love shoot

Waar?

Waar kun je een loveshoot houden? Het kan overal, afhankelijk van jullie budget en wensen. Sommige stellen kiezen voor een plek met een speciale betekenis, anderen maakt het helemaal niets uit en zijn ze blij om naar het pitoresque Woerden te komen. Anderen willen weer loveshoot houden op de toekomstige trouwlocatie.

Wanneer?

De meeste bruidsparen kiezen voor een loveshoot vlak na verloving, de anderen kiezen specifiek voor een seizoen, bijvoorbeeld een wintershoot of juist een fotoshoot in de lente.
Willen jullie de foto's gebruiken voor bijvoorbeeld jullie trouwkaarten en jullie trouwsite, dan is het uiteraard aan te raden om de foto's zo snel mogelijk laten maken.

8 + 13 =

Bruiloft Fotograaf White Dreams

Bruiloft Fotograaf White Dreams is een duo van twee trouwfotografen die graag jullie trouwdag vastleggen. Of het nou d.m.v. fotografie of film is.

© 2016 White Dreams.

Pin It on Pinterest

Share This