Bruidsfotografie Zeeland: J&M Trouwen in Middelburg

 

Van een bruiloft komt een bruiloft.

Ik ga hierover niet liegen, maar als bruiloft fotograaf – zijn dit toch mijn favoriete bruiloften. Welke bruiloften heb ik het over? Bruiloften waar een zus, broer, vriend of een vriendin van een bruidspaar trouwt waar wij de eer hadden eerder te fotograferen. Bekende lieve gezichten, weer familie bij elkaar, nog meer liefde … Can you blame me?

bruiloft fotograaf middelburg trouwjurk
Bruidsfotografie zeeland middelburg bruid lacht
bruiloft fotograaf voorbereidingen bruid
bruiloft fotograaf trouwjurk

Heerlijk relaxte sfeer vol liefde

De bruid: oh zo mooi, altijd vrolijk, een vrouw die geen benul heeft hoe mooi zij is en dat maakt haar eigenlijk nog mooier. “Ik wou helemaal niet trouwen”, zei ze tegen mij tijdens ons kennismakingsgesprek. “Maar ik ga het nu toch doen”, voegde ze lachend toe.

Wij parkeerde onze auto in een pitoresk straatje van Middelburg, vlakbij waar de bruid zich ‘druk’ aan het voorbereiden was. Jessica zat voor de spiegel giegelend te vertellen dat ze nog haar kapsel, make up én nagels moest doen. “Ik wilde absoluut geen fancy bruidskapsel, ik wil iets dat eruit ziet als ik dat zelf gedaan heb”, zei ze lachend terwijl haar vriendin-visagiste druk bezig was de wens van de bruid te vervullen.
“Ook de make up, gewoon heel effe met de kwast vegen and that’s it, alsof ik helemaal geen make up heb.

Er was een heerlijk relaxte sfeer in een zonnige woonkamer vol liefde en dat leg ik als bruiloft fotograaf met heel veel liefde vast.

Hier nu enkele tags die voor de rest geen enkel nut hebben, behalve om gevonden te worden. Bruidsfotografie zeeland, trouwen in Zeeland of Middelburg.

Over liefde gesproken …

Marc kon niet wachten om zijn aanstaande vrouw eindelijk te mogen zien. Hij kwam aan in zijn volkswagen busje, strak in pak en volgde braaf onze aanwijzigen voor the first look op.

Trouwen in Middelburg

Het bruidspaar trouwde in het stadshuis van Middelburg, gevolgd door een ontroerende ceremonie in een gezellig kerkje verstopt in het prachtige historische centrum.

 

Zon. Zee. Strand. Liefde.

Trouwfeest tot in de late uurtjes

En nu gaan wij los! Beachparty! Receptie, diner en trouwfeest op het strand in strandpaviljoen Piet Hein. Gelegen tussen Dishoek en Vlissingen, Piet Hein staat helemaal terecht voor gezelligheid aan de Zeeuwse kust en heeft alles wat een toffe strandtent te bieden heeft – een terras met adembenemend uitzicht en verrukelijk eten.

Strandpaviljoen Piet Hein

Als bruiloft fotograaf zien wij vaak toffe locaties. Wij kunnen met alle zekerheid zeggen – Strandpaviljoen Piet Hein is een super locatie voor een trouwfeest, dit feest was in ieder geval heel geslaagd. Maar vergeet vooral ook niet tijdens een dagje strand dit strandpaviljoen met een bezoekje te vereeren.

Bruidsfotografie Zeeland

Bruidsfotografie in Zeeland, ook daarvoor kunnen jullie terecht bij ons.

Bruiloft Fotograaf White Dreams

Bruiloft Fotograaf White Dreams is een duo van twee trouwfotografen die graag jullie trouwdag vastleggen. Of het nou d.m.v. fotografie of film is.

© 2016 White Dreams.

Pin It on Pinterest

Share This