Trouwen op Boerderij Mereveld

 

Zorgzaam, lief, liefdevol naar elkaar, naar de kinderen en naar hun familie en vrienden, Evelien en Mark hebben mijn hart vanaf de eerste email gestolen. Altijd vrolijk, spontaan en gastvrij als stel maar ook individueel.

Trouwreportage

Op mijn vraag waar zij trouwfoto’s wilde gaan maken, keken ze elkaar synchroon aan: ‘geen idee’, zeiden ze lachend. En dat was 2 dagen voor de bruiloft 🙂 Misschien dan toch wel bij Theehuis Rijnauwen?
Tip! Trouwen jullie ook bij de Boerderij Mereveld, dan kunnen jullie ook leuke foto’s maken bij de Botanische Tuinen in Utrecht.

Trouwlocatie: Boerderij Mereveld

Mark en Evelien hadden vanaf het begin een duidelijke visie voor hun trouwlocatie: het liefst een hippe boerderij met een warme, gezellige sfeer en, niet onbelangrijk, passend in hun budget. Surfend op het internet, kwamen ze al gauw op Boerderij Mereveld uit en waren gelijk verliefd op deze oprecht schitterende trouwlocatie.
Een eigentijdse, sfeervolle boerderij in landelijke omgeving waar alles mogelijk is: van een intieme sfeervolle receptie tot een knallende feestavond.
Boerderij Mereveld beschikt over 3 ruime zalen, ieder met eigen karakter: Het koetshuis, het voorhuis en het Achterhuis.
Met een gemiddelde score van 9,0 is boerderij Mereveld oprecht een van de top trouwlocaties van Nederland.

Spetterende trouwfeest

‘Wat wij graag willen doen is onze gasten verrassen met ons trouwfilmpje en dan aan het eind van het filmpje gaat de muziek van onze openingsdans gelijk van start en maken wij een Grand Entree. Kan dat?’, vroeg Mark met pretoogjes alsof hij dit moment al zo vaak in zijn gedachten heeft beleefd. Zo gezegd, zo gedaan: terwijl de gasten van de same day edit van Mark en Evelien aan het genieten waren, stonden zij met de kinderen om het hoekje achter de schuifdeur vol spanning te wachten om hun grand entre daadwerkelijk te beleven – wat een feest! wat een feest! Echt een dag om nooit te vergeten.

Bruiloft Fotograaf White Dreams

Bruiloft Fotograaf White Dreams is een duo van twee trouwfotografen die graag jullie trouwdag vastleggen. Of het nou d.m.v. fotografie of film is.

© 2016 White Dreams.

Pin It on Pinterest

Share This